• Jessica van der Zande
    Proces management

Proces management

Het beheren van processen binnen een bedrijf is vaak lastig omdat processen constant in beweging zijn. Dit komt doordat er constant stappen aan een proces worden toegevoegd, door nieuwe medewerkers, door de groei van het bedrijf of door nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo kent bijna elk bedrijf wel een paar processen die efficiënter en effectiever ingericht kunnen worden.

Met het optimaliseren van de processen bespaar je tijd en zorg je ervoor dat je bedrijf snel kan inspelen op veranderingen. In een goed werkend proces betekend het meestal dat je te maken krijgt met meerdere disciplines, interpretaties en afspraken omdat je in een proces te maken hebt met verschillende afdelingen.

Vaak is het lastig om iedereen op één lijn te krijgen simpelweg door andere prioriteiten die spelen in elke afdeling. Daarom is het belangrijk om uit te zoeken welke prioriteiten elke afdeling heeft en hoe de samenwerking verbeterd kan worden (en blijven).

Als procesmanager help ik bedrijven te prioriteren en een consistente samenwerking te ontwikkelen waardoor organisaties slimmer, efficiënter en wendbaarder werken.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden hoe we de processen in jouw bedrijf kunnen optimaliseren? Laat weten wanneer ik je kan bellen, dan maken we een afspraak.

Contact

    Maak vandaag nog een afspraak!

    Vul hier je gegevens in en laat mij je bellen.