• Jessica van der Zande
    VA Coaching

VA Coaching | Jessica van der Zande

Virtueel Assistent | Jessica van der Zande

Starten als VA is beste spannend! Hoe krijg je de opdrachten binnen? Zal je wel genoeg verdienen? Ben je wel goed voorbereid om een eigen bedrijf op te starten?

Het is daarom fijn om te kunnen sparren met iemand die het allemaal al heeft “meegemaakt”. Ik coach beginnende VA’s maar ook VA’s die vast zijn gelopen en willen sparren welke richting ze het beste op kunnen gaan met hun bedrijf.

Als VA weet ik precies waar je tegenaan loopt, deel ik graag cases met je en denk ik mee in de mogelijkheden van jouw persoonlijke situatie. Ik coach je dan ook echt op het gebied waar jij het nodig hebt. Heb jij bijvoorbeeld al genoeg verstand van online marketing maar zou je niet weten hoe je jouw administratie moet inregelen? Dan help ik je daarmee en slaan we het “stukje” marketing over. Je betaalt dus voor gerichte coaching en niet voor een gehele opleiding tot VA die je eigenlijk niet nodig hebt. Je bepaalt zelf wat wij bespreken en je kunt hierin alle onzekerheden kwijt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

Coaching

3 gesprekken
ex. BTW
€ 195,-
3 gesprekken van 1 uur
Inplannen wanneer jij wil
3 maanden geldig
6 gesprekken
ex. BTW
€ 390,-
6 gesprekken van 1 uur
Inplannen wanneer jij wil
6 maanden geldig
Inclusief voorbeeld documenten
9 gesprekken
ex. BTW
€ 585,-
9 gesprekken van 1 uur
Inplannen wanneer jij wil
9 maanden geldig
Inclusief voorbeeld documenten
Inclusief VA Handboek (t.w.v. € 69,90)

Hoe komen wij in contact?

Wil je meer weten over mijn manier van coachen? Graag beantwoord ik je aanvullende vragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in, stuur mij een mail of pak je telefoon en dan bespreken wij samen wat jou wensen zijn om een succes te maken van jouw VA business!

    Maak vandaag nog een afspraak!

    Vul hier je gegevens in en laat mij je bellen.