• Jessica van der Zande
  Virtual assistant

Virtual Assistant | Jessica van der Zande

Schakel mij in als Virtual Assistant, voor structurele- of projectmatige ondersteuning, om zo meer tijd en geld te creëren in jouw werkweek.

Als Virtual Assistant ondersteun ik ondernemers op afstand bij bijna alles waar je als ondernemer geen tijd voor hebt of wilt maken. Denk hierbij aan het klaarzetten van je Social Media posts, het maken en versturen van je nieuwsbrieven, het online zetten van je wekelijkse blog, het uploaden van je kassabonnen, het vullen en bijhouden van je CRM systeem, de aanmeldingen van je evenement beheren en nog veel meer. Door het inzetten van een Virtual Assistant heb jij meer tijd om je te richten op de dingen waar jij goed in bent en waar jij je volledige uurtarief kunt rekenen.

Virtueel Assistent | Jessica van der Zande

Waarin kan ik jou ondersteunen?

Wil jij extra hulp in de werkweek? Hulp met klussen waar jij misschien tegenop ziet of wat teveel tijd kost? Als Virtueel Assistent werk ik op afstand. Ik kom niet bij je in dienst, je betaalt mij alleen voor de tijd waarin ik actief voor jou aan het werk ben. Vooraf maken wij een afspraak over welke werkzaamheden en hoeveel uren het gaat, jij koop vooraf een strippenkaart of betaalt de gewerkte uren achteraf en vervolgens ga ik voor je aan het werk.

Hoe ik voor je aan het werk ga? Dat spreken we van te voren af. Of jij nu liever werk overdraagt wanneer jou dat uitkomt of dat ik standaard werkzaamheden wekelijks van je overneem, alles daarin is mogelijk.

Om een idee te geven welke diensten ik aanbied, heb ik deze hieronder opgesomd. Wil je nadere toelichting over wat ik allemaal voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Online

 • nieuwsbrieven opstellen en versturen
 • mailings opstellen en versturen
 • Social Media bijhouden
 • website onderhouden

Organiseren

 • vergaderingen
 • cursussen en workshops
 • evenementen
 • projecten

Secretariaat

 • e-mail afhandelen
 • offertes opstellen en redigeren
 • CRM beheer
 • factureren
 • teksten redigeren

Wat zijn mijn tarieven?

Als Virtual Assistant werk ik met twee concepten:

 1. een uurtarief;
 2. een strippenkaart.

Het uurtarief spreekt voor zich, per opdracht ontvang je een gedetailleerde offerte. Mijn standaard uurtarief is € 65,- per uur (ex. BTW)

De strippenkaart is in drie varianten verkrijgbaar (basis, standaard en plus), welke je kunt kopen van 7 tot en met 30 uur. Elk uur dat ik besteed aan jouw werkzaamheden kost 1 strip. Zijn je strippen op? Dan kun je uiteraard een nieuwe aanschaffen of we maken een andere afspraak.

Je ontvangt van mij een urenoverzicht van de werkzaamheden en ik stuur je een bericht als je strippenkaart bijna op is. Deze optie is ideaal voor ondernemers die geen structurele werkzaamheden kunnen overdragen maar af en toe wat klussen willen uitbesteden.

Strippenkaarten

Basis
Eenmalig
455,-
7 strippen
1 uur per strip
3 maanden geldig
Plus
Eenmalig
1850,-
30 strippen
1 uur per strip
3 maanden geldig

Ik belde Jessica half december omdat ik graag voor 1 januari mijn e-book online wilde hebben. Gelukkig had je tijd en kon je direct voor me aan de slag.

Alles heb je voor me gedaan, het opmaken van het e-book in Canva, het aanmaken van de pagina’s op mijn website, de teksten op die pagina’s. Het maken van de automatische serie in Active Campaign en de teksten daarin.

Ik was blij verrast hoe snel je werkte Jessica! Mijn droom dat mijn e-boek inclusief de bijbehorende video’s voor 1 januari online zouden zijn kwam uit. Zelfs nog ruim voor de deadline! Ik ben je heel dankbaar en ga je zeker opnieuw vragen om de volgende klus voor me op te pakken.

Hoe komen wij in contact?

Wil je meer weten over mijn Virtual Assistant diensten? Graag beantwoord ik je aanvullende vragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in, stuur mij een mail of pak je telefoon en dan bespreken wij samen wat jou wensen zijn om meer tijd te creëren in jouw werkweek.

  Maak vandaag nog een afspraak!

  Vul hier je gegevens in en laat mij je bellen.